Kiinteistön­hoitopalvelut taloyhtiöille ja omakotitalo­asukkaille

Palvelut kerros- ja rivitalo asunto-osakeyhtiöille

Rokipalla asiakaslähtöisyys on kaiken palvelun alkutekijä. Pyrimme avoimeen keskusteluun taloyhtiöiden edustajien, isännöitsijöiden sekä asukkaiden kanssa. Näin saamme mahdollisimman kattavaa tietoa asiakkaiden tarpeista ja pystymme palvelemaan jokaista asiakastamme mahdollisimman hyvin. Paras tulos asukkaiden ja ympäristön hyvinvoinnista toteutuu yhteistyöllä ja yhteisellä vastuunkantamisella. Tästä syntyy kiinteistön ja asukkaiden arjen sujuvuus.

Kerromme mielellämme lisää palveluistamme ja halutessanne räätälöimme juuri teidän tarpeidenne mukaisen tarjouksen / palvelukuvauksen.

Ränni­puhdistukset ja ikkunanpesut – jopa 8 m korkeuteen

Puhdistamme rännit ja pesemme ikkunat maasta käsin 8 metrin korkeuteen ulottuvalla puhdistuslaitteella. Pystymme tekemään työn edullisemmin erikoispuhdistuslaitteemme avulla, koska meidän ei tarvitse kiivetä katolle emmekä tarvitse käyttöömme erillistä telinettä tai nosturia.

Käytössämme on myös langaton- ja nauhoittava kamera, jolla kartoitamme aluksi rännien tilanteen ja arvioimme puhdistustarpeen. Voimme käyttää kameraa myös lopputuloksen tarkastamiseen. Tarjoamme rännipuhdistuksia ja ikkunanpesua Kuopion alueen omakotitaloasukkaille  ja kerros- sekä rivitalojen asunto-osakeyhtiöille.

Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä meidät ilmaiselle tarkastus ja arviokäynnille.

Siivouspalvelut

Kaikki kiinteistön ylläpitosiivoukset ja peruspesut mm. porrassiivoukset, lattiavahaukset ja vahanpoistot, sekä uima-allas-ja märkätilojen pesut

Piha- ja parkkialueiden puhtaanapito

Lumen auraus, nurmikon leikkuu, viheraitojen leikkaus, istutusten perusylläpitotyöt, hiekoitus, lehtien ja hiekan poisto.

Huolto- ja korjauspalvelut

Pienimuotoiset korjaus-, remontointi- ja LVIS-työt, taulujen seinäasennukset sekä lamppujen vaihdot. Sopimusasiakkaille kaikki kiinteistön ylläpitopalveluun kuuluvat huolto- ja korjaustyöt.

Ovien avauspalvelu

Ovien avauspalvelu päivystysnumeromme kautta palvelee taloyhtiön asukkaita 24/7.

Vikapäivystys

Päivystysnumeromme palvelee taloyhtiön asukkaita 24/7.